Lars Nørgaard Graversen

SEO Specialist

resume-cv

ERHVERVSERFARING

2020

Head of Organic

one.com & group.one

Ansvarlig for at lede og drive alle SEO- og organiske initiativer på tværs af de tilknyttede brands under group.one – herunder kort- og langsigtede strategier for indhold, backlinks og teknik. Jeg definere årlige og kvartalsvise mål for organiske besøg, transaktioner og indtægter drevet af ikke betalte
besøgende på tværs at alle gruppens brands.

Daglig leder og ansvarlig for gruppens SEO-indsats på tværs af teams bestående af udviklere, product owners, marketingteams og content creators.

Overordnet ansvarlig for at undervise vores brands og deres marketingteams i SEO for at tilsikre alignment mellem de overordnede virksomhedsmål for group.one og SEO-indsatsen i de enkelte brands og lande.

Jeg er key stakeholder i gruppens M&A aktiviteter og ansvarlig for SEO-migreringen af nye brands til enten one.com eller vores group.one platform.

2016

GLOBAL SEO MANAGER

AUTOBUTLER

Ansvarlig for Autobulers organiske vækst i fem markeder: Danmark, Sverige, England, Tyskland og Frankrig. Udvikling og eksekvering af SEO/Content strategi på tværs af disse markeder, herunder koordinering af oversættelser, freelancere og stakeholdere i de enkelte lande. Jeg er bindeled mellem vores marketingteam, produktteam og udviklingsteam så marketing har de værktøjer til rådighed de har brug for, produktteamet udvikler løsninger som er stemmer overens med en god SEO strategi samt koordinering med udviklerteamet så de løsninger de koder, laves med SEO best practice i tankerne.

Ansvarlig for tracking på tværs af lande og produkter – herunder app, b2b produktet Generator (generator.com) og autobutlers b2c webapp.

2016

HEAD OF SEARCH

PERFORMICS DENMARK

Startede med at have det overordnede ansvar for kundernes SEO løsninger – efter kort tid fik jeg ansvaret for hele afdelingens produktportefølje, herunder alt organiske og betalte trafik. Havde personaleansvar for et team på 3 fastansatte samt 2 freelancere. Min primære opgave var at servicere Perforimcs egne kunder samt danske og internationale kunder fra de to tilhørende mediebureauer Zenith og Starcom med en 360 graders search løsning på tværs af kundens afdelinger i Norden eller Europa.

Jeg var tovholder på alle internationale projekter i Performics regi som skulle afvikles i Norden samt Nordisk SEO lead i den globale Performics/Zenith/Starcom stuktur.

Kunder: Mercedes-Benz, Honda, Reckitt Benckiser, Statoil/Circle K, A-Z (Tøjmærke af Zlatan Ibrahimović), Merial & Jeudan.

2016

SEO MANAGER

GROUP M

Som SEO Manager var jeg ansvarlig for SEO samarbejdet med danske og internationale kunder. Min primære opgave var at forstå kundens forretning og omsætte denne, baseret på analyser af kunden website, til en relevant SEO strategi.

I mit daglige arbejde holdte jeg newbizzoplæg og kundemøder, udfærdigede SEO kontrakter, rådgav omkring implementeringen af strategien som var baseret på de analyser jeg laver af kundens website, linkprofil, indhold og teknik.

Ydermere uddannede jeg internt personale, og kundernes webmastere, inden for alle aspekter af SEO. Gennem hele SEO projektet hjalp jeg kunden med at implementere den aftalte strategi og sørger for løbende rapportering og evaluering.

Kunder: Alka, Falck, Jyske Bank, Toyota, Ford, Svane- & Tvis Køkkener, Gastech, Atlantic Airways, Beiersdorf, Universe & FK Distribution.

2014

SENIOR PARTNER & SEO SEARCH SPECIALST

LD MEDIE

Egen virksomhed som arbejdede med online markedsføring primært inden for SEO, udvikling af hjemmesider og shops, reklamer og firmasider på Facebook, annoncering på Google.

2012

PRODUKTIONSCHEF & SEO SPECIALIST

ISA MEDIA

Udvikling og sammensætning af nye produkter, samt uddannelse af salgsteam til salg af onlineprodukter. Produktion og levering af virksomhedens produkter til kunderne. Koordinering af arbejdsopgaver til relevant personale og/eller eksterne leverandører.

Programmering: SEO, hjemmesider, Facebook mv. Ydermere ansvarlig for den daglige drift af virksomhedens IT systemet, og virksomheden egen online præsentation herunder hjemmeside, Adwords, Facebook osv. Ansvar for den daglige drift af over 600 kunders forskellige typer af online løsninger.

2011

PRODUKTIONSCHEF & SEO SPECIALIST

MANGO MEDIA

Uddelegering af arbejdsopgaver til relevant personale og/eller eksterne samarbejdspartnere.

Programmering: SEO, hjemmesider, Facebook mv.

2010

PARTNER & SEO SPECIALIST

SPOT IT ONLINE

Egen virksomhed som arbejdede med online markedsføring inden for SEO, udvikling af hjemmesider og shops, reklamer og firmasider på Facebook, annoncering på Google, Bing og Yahoo.

2009

SEO SPECIALIST

3C ADS

Optimering af hjemmesider, shops og lignende for at opnå bedre resultater på Google.

Mine arbejdsopgaver bestod i at vedligeholde, optimere og udbygge over 250 SEO løsninger hvor der var lovet 3 ud af 10 ord på side 1. Havde en succesrate på 96 %.

UDDANNELSE

2016

GOOGLE ADWORDS

GOOGLE

Google Adwords Fundamentals

Undervisning og eksamen i onlineannoncering og AdWords på grundlæggende niveau og mellemniveau, herunder fordelene ved onlineannoncering, hvordan du opsætter og styrer en AdWords-kampagne, og hvordan du måler og optimerer din kampagnes effektivitet.

2016

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE

Google Analytics Individual Qualification (IQ) er et middel til at påvise færdigheder i Google Analytics. Kvalificerede brugere vil effektivt kunne udnytte Google Analytics i deres organisation og samtidig hjælpe andre med at gøre det samme.

2015

BRIGHT EDGE CERTIFIED PROFESSIONAL

BRIGHT EDGE

Certificeret i Enterprise SEO værktøjet BrightEdge.

2001

IT ADMINISTRATOR

HOLSTEBRO HANDELSSKOLE

IT Administrator er en erhvervsrettet deltidsuddannelse, der har fokus på at give en formel IT-uddannelse. Med IT Administrator-uddannelsen fås IT-færdigheder på et højt fagligt niveau. IT Administrator-uddannelsen kan tages som enkelt moduler/fag hvoraf jeg har taget disse 8.

Fællesfag:

  • It i praksis
  • It-udvikling
  • It-kommunikation

It-support – linjefag

  • Database, avanceret brug
  • Brugersupport

Systemadministration – linjefag

  • Systeminstallation og drift
  • Netværk
  • Operativsystemer
2001

KONTORUDDANNELSE MED IT SOM SPECIALE

IKAST HANDELSSKOLE
1999

HHX – HØJERE HANDELS EKSAMEN

HOLSTEBRO HANDELSSKOLE

FÆRDIGHEDER

SEO

PROJEKT STYRING

tekst

WordPress

SE MIN LINKEDIN PROFIL

Her kan du se min LinkedIn profil.

Min LINKEDIN PROFIL

SOFTWARE

BRIGHT EDGE

SEARCH METRICS

GOOGLE SEARCH CONSOLE

GOOGLE ANALYTICS

GOOGLE ADWORDS

SCREAMING FROG

AHREFS

LINK RESEARCH TOOLS

UDTALELSER

OLIVER BRUHN DENHAM

OLIVER BRUHN DENHAM SEO KONSULENT – PERFORMICS

Lars formår at kombinerer det tekniske med de kommunikative på højeste plan.

Det er sjældent man møder en person, som både har tekniske SEO færdigheder på så højt plan, samtidigt med at lederskabfærdighederne og den kommunikative kunnen er så veludviklet som hos Lars. Han formår at koordinere og lede projekter så man aldrig er i tvivl om at der er styr på tingene, hvilket bevirker at der altid bliver leveret til tiden og at kvaliteten er i top.

NIKOLAJ MOGENSEN

NIKOLAJ MOGENSEN HEAD OF OWNED MEDIA – GROUP M

Through a period of two years, I had the utmost pleasure of working closely together with Lars. Immediately I felt Lars’ passion and drive for SEO and marketing, which help him succeed with his task as a SEO Manager.

LASSE RUBIN SKOV

LASSE RUBIN SKOV PARTNER OG STIFTER – SKOVJACOBSEN

I en branche hvor penge ofte prioriteres højere end kvalitet, skærer Lars igennem og leverer en tårn høj kvalitet. Hver gang.

CHRISTIAN HØJBO MØLLER

CHRISTIAN HØJBO MØLLER SENIOR SEO SPECIALIST – GROUP M

Lars has a solid background with developing/coding, which makes him a very well rounded SEO specialist. When you combine his incredible technical insight, SEO expertise and his great understanding of content marketing you just know we would be a huge asset for an organization, that would be lucky enough to get him.

DOWNLOAD MIT CV

Du kan downloade hele mit CV i PDF format hvis du ønsker.

DOWNLOAD CV